Prislista

Bildresultat för swish logga

Lokalhyra* 7000 kr  

(gäller 12.00-12.00 dagen efter)
inklusive slutstädning, bord och stolar, värmeljushållare, toalettillbehör (5 toarullar/toalett) och kaffekokare med filter samt termosar.
Medhavd mat & dryck tillåts!

Deponeringsavgift på 1000 kr tillkommer. Denna avgift återbetalas till hyresgästen om lokalen lämnas i godkänt skick efter genomfört evenemang.

Ladda ner hyresavtalet (under ”Tips och nyttigheter”). Detta avtal ska skrivas under av båda parter innan tillträde till lokalen (Acrobat Reader krävs för att öppna hyresavtalet)

Grovstädning åligger den som hyr lokalen, vilket innebär att man tar ut porslin och glas till köket och ställer i ordning borden som de var när man kom till lokalen. Det är inte tillåtet att övernatta i lokalen eller i omgivningarna runt omkring lokalen

Tillgång dagen innan (2000 kr)
Om du vill ha tillgång dagen innan för dekorationer och dukning

Porslin & Glas (30 kr/kuvert)
Innefattar rödvinsglas, vitvinsglas, snapsglas, dessertvinsglas, konjakskupor, whisky och drinkglas, assiett, mattallrik, djup tallrik, dessertskål, kaffemugg, kniv, gaffel, matsked, tesked.
(detta inkluderar diskning av ovanstående)

Musikanläggning (1000 kr)
Det finns komplett modern musikanläggning med ett fantastiskt ljud. Räcker till de alla ändamål. Vi ordnar även så att ni kan koppla in er medhavda utrustning i vår anläggning, ex. dator, mediaspelare, DJ-mixer m.m…

Varmluftsugn (500 kr)
I köket finns en varmluftsugn med plats för 5 rostfria bläck/kantiner (530×325 mm). Måtten är standardmått för storköksutrustning.

Grill (500 kr)
Vi har stora grillar (1 st rostfri á 70×140 cm och 2 st ”tunnor” á 60×85 cm) för den som vill anordna grillat till sin fest. Grillkol/briketter och tändvätska tar ni själv med er. Det är inte tillåtet att ha med sig egna grillar.

Säsongsstängning
Under perioden 1 november – 15 april är lokalen stängd.

*Obligatorisk avgift

Skapa en gratis webbplats eller blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: